Onnistu keksinnön suojaamisessa

Alussa on idea, josta hioutuu teollisoikeudellisesti suojattu keksintö parhaiten luotettavan patenttiasiamiehen avustuksella.

Patenttikonsultointi Kangasmäki Oy:llä kartoitamme yksilölliset tarpeesi, intressisi ja taloudelliset edellytykset huolella. Siten uudelle keksinnöllesi saadaan laadittua asianmukainen ja tehokas suojausstrategia.

Keksinnön suojaaminen varhaisessa vaiheessa on usein ehdottoman tärkeää kilpailuedun varmistamiseksi. Suojattu keksintö mahdollistaa kaupallistamisen yksinoikeudella kilpailijoiden ulottumattomissa.

Voit hakea teollisoikeudellista suojaa keksintöjen lisäksi esimerkiksi tavaroiden tai palveluiden tunnuksina käytettäviin merkkeihin tai tuotteen muotoilulle. Tehokkain mahdollinen suoja saavutetaan usein yhdistelemällä joustavasti kahta tai useampaa suojaustapaa.

Suojaamalla keksintösi saat etumatkaa

Saavutat yksinoikeuden keksintösi hyödyntämiseen ainoastaan teollisoikeuksien avulla. Suojaamalla keksintösi estät kilpailijoita käyttämästä ideaasi hyväkseen ja otat etumatkaa markkinoilla.

Suomessa teollisoikeuksiin sisällytetään patenttioikeus, hyödyllisyysmallioikeus, mallioikeus, oikeus integroidun piirin piirimalliin, tavaramerkkioikeus, toiminimioikeus ja liikesalaisuuksien suoja.

Palvelemme keksintösi ja oikeuksiesi suojaamisessa